Tilbage til oversigt
Event

Bliv D-mærket og styrk din virksomhed indenfor it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse (afholdt)

Eventbillede af LinkedIn V2 Security. D-mærket

Thursday d. 5. maj 2022

11.00 – 11.35

Øksnehallen

Dubex A/S var en af de første virksomheder i Danmark der fik D-mærket. Hør Jacob Herbst, CTO i Dubex A/S fortælle om Dubex’ erfaringer 3/4 år efter tildelingen af D-mærket.

D-mærket guider virksomheder til at få overblik over, hvad de skal leve op til inden for datasikkerhed, databeskyttelse og dataetik for at være digital ansvarlig. For at få D-mærket, skal virksomheden bestå et årligt tilsyn. Brug D-mærket til at skilte med, at din virksomhed er digitalt ansvarlig og øg kundernes tillid til jer som virksomhed. Brug også D-mærket til at stille krav til dine leverandører.

Hør Mikael Jensen, direktør, fortælle om D-mærket og hvordan det kan styrke din virksomhed indenfor it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse.

Om konferencen:

Version2 byder endnu engang it-ansvarlige og -specialister velkommen til to spændende dage (4. – 5. maj 2022) i København med 100 seminarer og mere end 3.000 deltagere, der mødes for at blive opdateret på den nyeste viden om it-sikkerhed, cloudløsninger og compliance.

Konferencen afholdes på hele 8 forskellige scener, hvor du kan opleve spændende keynotes og oplægsholdere og selv deltage i debatter.


Skip to content