Tilbage til oversigt
Event

Cyber- og informationssikkerhed på strategiske niveauer (afholdt)

Cyber labyrint med ventilationsskakt, illustration

Tuesday d. 9. nov. 2021

09.00 – 11.30

CBS eller online

Der stilles skarpt på, hvordan cyber- og informationssikkerhed tænkes strategisk ind i virksomheden, og hvilket ansvar der påhviler de enkelte lag.

Flere og flere danske virksomheder udsættes årligt for cyberangreb med store forretningskritiske følger. Cybertruslen er et uundgåeligt tema for virksomhedsledere og bestyrelsesmedlemmer, der aktivt må forholde sig til, hvordan man gør sin virksomhed modstandsdygtig og minimerer risikoen for angreb.

Bestyrelsesforeningens Center for Cyberkompetencer, IT-Branchen, Dansk Erhverv, DI Digital, Dansk Selskab for Virksomhedsledelse og Dansk Standard inviterer til et arrangement om håndtering af cyber- og informationssikkerhed på de forskellige strategiske niveauer. Målet er at inspirere bestyrelsesmedlemmer, virksomhedsledere og informationssikkerhedsansvarlige i deres konkrete håndtering af cyber-og informationssikkerhed. 

Vi anskuer det konkrete arbejde med en virksomheds cyber- og informationssikkerhed på tre forskellige niveauer. Fælles for oplæggene er, at vi stiller skarpt på hvordan cyber- og informationssikkerhed tænkes strategisk ind i virksomheden og hvilket ansvar, der påhviler de enkelte lag.

Arrangementet indledes af Eva Leisner, der er chef for strategi, formidling og EU i Center for Cybersikkerhed, med et overblik over de cyberudfordringer, som danske virksomheder og organisationer står overfor. Herefter bevæger vi os ind i organisationens forskellige lag, som starter med Henriette Rolskov, CISO i Coop, der som brobygger mellem ”maskinrum” og øverste ledelse vil fortælle om deres konkrete erfaringer med at systematisere deres arbejde med cyber- og informationssikkerhed ved hjælp af standarder. Efter det overlades scenen til Michael Ørnø, der er direktør i Statens IT, som vil give et indblik i ledelsens ansvar i forhold til cyber- og informationssikkerhed. Endeligt følger et oplæg fra Søren Skibsted, der er partner i Kroman Reumert, der vil komme ind på bestyrelsens ansvar i forhold til cyber- og informationssikkerhed.

Formiddagen afsluttes med et oplæg fra D-mærket kl. 11.00, hvor direktør Mikael Jensen sætter fokus på, hvordan D-mærket kan bidrage til at styrke danske virksomheders modstandsdygtighed.

Se eller gense oplæg og video fra arrangementet her.


Skip to content