Tilbage til oversigt
Event

Cybersikkerhed for oplevelseserhvervene (afholdt)

Banner for cybersikkerhed for oplevelseserhvervene

Thursday d. 17. mar. 2022

08.00 – 09.00

Webinar

Hør fra en hotelvirksomhed, der har været under angreb, og få gode råd til, hvordan du sikrer din virksomhed og skaber den fornødne opmærksomhed internt, så fejl minimeres.

Antallet af cyberangreb på danske virksomheder stiger. Det er ikke forbeholdt de største og mest teknologitunge virksomheder eller offentlige myndigheder, men rammer i større og større grad de små- og mellemstore virksomheder – herunder virksomheder i oplevelseserhvervene. Kort sagt er ingen for store og ingen for små, når det gælder cyber- eller hackerangreb. Det kan således også ramme dig og din virksomhed. 

Deltag i Dansk Erhvervs webinar torsdag den 17. marts 2022 og hør fra en hotelvirksomhed, der har været under angreb. Du får gode råd til, hvordan du sikrer din virksomhed samt skaber den fornødne opmærksomhed internt, så fejl minimeres. Få også konkrete værktøjer til at arbejde med it-sikkerhed og dataansvarlighed med D-mærket.

08:00 – 08:05 | Velkomst

v. Christian von Stamm Jonasson

08:05 – 08:20 | Reportage fra skyttegraven

v. Peter Høgh Pedersen, Villa Copenhaven, Nordic Choice Hotels

08:20 – 08:35 | Dubex

v. Daniel Tolboe Handler

08:35 – 08:50 | Brug D-mærket til at få overblik over indsatsområder inden for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse og til at skilte med, at din virksomhed er digitalt ansvarlig

v. Mikael Jensen, D-mærket

08:50 – 09:00 | Opfølgning og spørgsmål

Skip to content