Tilbage til oversigt
Event

Cybersikkerhed under angreb (afholdt)

DAU cybersikkerhed under angreb

Monday d. 1. nov. 2021

09.00 – 14.00

Hybridkonference - virtuelt eller i København SV

Det er næsten dagligt, at medierne rapporterer om nye alvorlige cyberangreb. Angrebene kan have alvorlige konsekvenser – også for produktionen – og kan medføre alvorlige skader. Samtidig bliver angriberne stadig dygtigere og begynder også at gå direkte efter kontrolsystemet.

Dansk Automationsselskab sætter fokus på, hvilket trusselsbillede de danske virksomheder står over for i dag, hvordan man beskytter sine systemer, og hvad de nye krav til sikkerheden fra blandt andet EU betyder. Det er blot nogle af de spørgsmål, som vil blive taget op, på denne konference, hvor der fokuseres på cybersikkerhed med en industriel vinkel.

På konferencen vil der være en blanding af oplæg, kundecases og paneldebat. Konferencen vil dække, hvordan industriel cybersikkerhed ændrer sig, hvilke krav der kommer med det nye NIS2 direktiv i EU, og hvad man som virksomhed skal gøre i praksis for at sikre sine industrielle systemer mod angreb. Derudover dækkes også den politiske side af sagen; hvordan ser trusselsbilledet ud, og hvad gør Danmark for at imødekomme det?   

Hør om D-mærket kl. 10.20, hvor direktør Mikael Jensen sætter fokus på, hvordan virksomheder kan bruge D-mærket til at styrke it-sikkerheden.

Konferencen afholdes som en hybridkonference, hvor det vil være muligt at deltage både fysisk og virtuelt. For de først tilmeldte vil det være muligt at tilvælge en gratis rundvisning hos MAN Energy Solutions, hvor konferencen afholdes.

Yderligere information og tilmelding sker via knappen til venstre.

Arrangementet afholdes af Dansk Industri og Dansk Automationsselskab, DAU.


Skip to content