Tilbage til oversigt
Event

D-mærket på Infosecurity Denmark: Har du styr på din it-sikkerhed og data? (afholdt)

To personer der sidder foran deres computere og snakker arbejdsrelateret sammen

Thursday d. 30. sept. 2021

14.00 – 14.35

Øksnehallen, Demo & Debate scene

Hør Mikael Jensen, direktør for D-mærket, fortælle om Danmarks nye mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. D-mærket tydeliggør hvilke virksomheder, der udviser digital ansvarlighed og giver dermed både forretningsværdi til virksomhederne, tryghed til forbrugerne og skaber et stærkere digitalt Danmark. 

Det er afgørende, at borgere og forbrugere har tillid til de digitale tjenester, de bruger hver dag. I dag kan det være ret vanskeligt at vide, om en virksomhed har god it-sikkerhed og håndterer vores data på en ansvarlig og etisk måde eller ej. Det er det, som D-mærket vil ændre på.

For at opnå D-mærket skal en virksomhed opfylde en række kriterier der dækker over områderne it-sikkerhed, databeskyttelse og dataetik. D-mærket er attraktivt for både den lille selvstændige virksomhed og den store virksomhed. Derfor vil antallet af kriterier, som en virksomhed skal leve op til, afhænge af virksomhedens størrelse, forretningsmodel og dens brug af data. 

D-mærket er stiftet af Dansk Industri, Dansk Erhverv, SMVdanmark, samt Forbrugerrådet Tænk. D-mærket støttes af Erhvervsstyrelsen og finansieres af Industriens fond.

Infosecurity Denmark er arrangeret af Version2. Deltagelse i Infosecurity Denmark er gratis.

Tilmeld dig oplægget ‘Har du styr på din it-sikkerhed og data’ med Mikael Jensen, direktør i D-mærket i bunden af siden her.


Skip to content