Tilbage til oversigt
Event

Deltag i itSMF Konference 2023 – IT Service Management i den digitale virkelighed med D-mærket (afholdt)

Billede af en virksomhedsbygning med blå himmel i baggrunden

Wednesday d. 7. juni 2023

08.30 – 20.00

BLOX Vester Voldgade 129, 1552 Copenhagen

Kom med til itSMF konference onsdag d. 7. juni og hør D-mærkets oplæg om, hvordan man udviser digital ansvarlighed samt imødekommer myndighedernes krav til virksomhederne, og det virksomhederne skal gøre for at opfylde kravene fra myndighederne.

It Service Management Forum har service managerne i virksomhederne som medlemmer. Det er typisk IT-organisationer, hvor service managerne har ansvaret for de services, som medarbejderne bruger, og som virksomhedens kunder bruger. De er helt centrale i virksomhedernes IT-drift med hensyn til it-sikkerhed og valide data.

Til konferencen vil D-mærkets direktør Mikael Jensen fortælle mere om D-mærket, som er Danmarks mærkningsordning for it sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. D-mærket har til formål at klargøre, hvilke virksomheder der udviser digital ansvarlighed og skaber værdi for både virksomhederne, forbrugerne og kunderne, samtidig med at det styrker Danmarks digitale tilstedeværelse.

Indlægget er fra kl. 9.10 – 9.50 / inklusive spørgsmål fra salen.

Konferencen gennemføres på BLOX Vester Voldgade 129, 1552 Copenhagen og du kan finde praktiske oplysninger her: Find vej til BLOX og de mange faciliteter i huset.

Hvis du har yderligere spørgsmål til konferencen, kan du ringe til Lars Kristian Larsen på +4540997645 eller Jens Nüchel Petersen på +4541201728.


Skip to content