Tilbage til oversigt
Event

Det Digitale Etikkompas (afholdt)

Det digitale etikkompas visualiseret. Kvinde påfører sticky-note på kompasset.

Onsdag d. 8. dec. 2021

08.30 – 22.00

Dansk Design Center eller streaming

Hvordan gør man digital etik interessant og engagerende for virksomheder?

Dansk Design Center inviterer alle med interesse i etik og ansvarlig digitalisering til morgenkaffe og lancering af Det Digitale Etikkompas hos Dansk Design Center.

Programleder Christina Melander og digital ekspert Peter Svarre introducerer virksomheder, fagfolk og beslutningstagere for Dansk Design Centers nyeste skud på den digitale stamme – Det Digitale Etikkompas.

Etikkompasset, som er udviklet i et tæt samarbejde med en række danske designpartnere og digitale virksomheder, er et simpelt og handlingsorienteret værktøj der træner virksomheder til at udvikle etiske og konkurrencedygtige digitale produkter og services.

Morgenen byder på etiske dilemmaer, introduktion til etik og etikkompasset og indlæg fra både deltagende virksomheder og Mikael Jensen fra D-mærket – Danmarks nye mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. Hør hvordan dataetik er indarbejdet i D-mærkets kriterier.

Eventet vil foregå fysisk i Dansk Design Center. Der vil dog også være mulighed for at streame konferencen. Vælg, derfor om du deltager fysisk eller vil have tilsendt link til streaming ved tilmelding.

Eventet er gratis og på dansk.


Skip to content