Tilbage til oversigt
Event

Få hjælp til at styrke din forretning gennem fokus på dataansvarlighed – Odense (afholdt)

Visualisering af D-mærkets logo. Digital tryghed version

Tuesday d. 1. mar. 2022

08.30 – 11.30

Nature Energy Park Odense Stadion - Højstrupvej 7B 5200 Odense V

Arbejder jeres virksomhed sikkert og etisk med jeres data? Hør om hvordan din virksomhed kan blive styrket af at arbejde dataansvarligt.

Der er fokus på datalæk, hackerangreb, bøder i både virksomheder og medier. Men der er også direkte gevinster at hente for de virksomheder, der tager ansvarlig håndtering af data alvorligt.

På dette gratis arrangement får I indspark til, hvordan I kan blive bedre til at beskytte forretning og data, og hvordan I kan udvikle produkter og tjenester samt markedsføre jeres virksomhed med afsæt i dataansvarlighed. I får en solid indføring i en række værktøjer, der hjælper jeres virksomhed i gang med bedre informationssikkerhed, beskyttelse af personoplysninger og brug af data på en etisk måde. Hør også om, hvorfor dataansvarlighed kan styrke din virksomhed og ligefrem give meromsætning og bedre muligheder for, at I bliver valgt som leverandør.

Målgruppen er primært små og mellemstore virksomheder, der ønsker inspiration til at tænke datasikkerhed, persondatabeskyttelse og dataetik ind i forretningen.

Dansk Industri og Rådet for Digital Sikkerhed inviterer sammen med IT-Branchen, D-mærket, Industriens Fond og Erhvervsstyrelsen til en formiddag eller eftermiddag med fokus på  anbefalinger, værktøjer og virksomhedscases, der i sidste ende kan styrke din virksomheds konkurrenceevne.

Læs om projektet på Rådet for Digital Sikkerheds hjemmeside: https://www.digitalsikkerhed.dk/ansvarlig-dataanvendelse/


Skip to content