Tilbage til oversigt
Event

Få hjælp til at styrke din virksomhed gennem fokus på dataansvarlighed

Styrk din forretning med digital ansvarlighed

Tirsdag d. 29. mar. 2022

08:30 – 11:30

Dansk Industri, H.C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V

Arbejder jeres virksomhed sikkert og etisk med data? Hør hvordan din virksomhed kan blive styrket ved at arbejde dataansvarligt.

Der er meget fokus på datalæk og hackerangreb i både virksomheder og medier. Men der er også direkte gevinster at hente for de virksomheder, der tager dataansvarlighed alvorligt. Dansk Industri, D-mærket og Erhvervsstyrelsen inviterer sammen med IT-Branchen, Industriens Fond og Rådet for Digital Sikkerhed til en formiddag med fokus på anbefalinger, værktøjer og virksomhedscases, der kan styrke din virksomheds konkurrenceevne.

På dette gratis arrangement får I indspark til, hvordan I kan blive bedre til at beskytte forretning og data, og hvordan I kan udvikle produkter og tjenester dataetisk samt markedsføre jeres virksomhed med afsæt i dataansvarlighed.  

I får en solid indføring i en række værktøjer, der hjælper jeres virksomhed i gang med bedre informationssikkerhed, beskyttelse af personoplysninger og brug af data på en etisk måde. Hør også, hvorfor dataansvarlighed kan styrke din virksomhed og ligefrem give meromsætning og bedre konkurrenceevne.

Målgruppen er små og mellemstore virksomheder, der ønsker inspiration og værktøjer til at tænke datasikkerhed, persondatabeskyttelse og dataetik ind i forretningen. Se programmet for formiddagen nedenfor.


Velkomst
Hør om hvordan dagens trusselsbillede ser ud, hvordan danske virksomheder arbejder dataansvarligt, og få et overblik over værktøjer du konkret kan bruge.

Få styr på den basale sikkerhed med Sikkerhedstjekket
Sådan kan I teste, om jeres virksomhed har styr på den basale sikkerhed og få anbefalinger til hvor der med afsæt i jeres risikovurdering bør sættes ind.

Hør hvordan din virksomhed kan komme i gang med D-mærket
D-mærket guider virksomheder til nemmere at få overblik over, hvad de skal leve op til inden for datasikkerhed, databeskyttelse og dataetik. Hør om virksomheders erfaring med D-mærket.

Sæt dataetik på dagsordenen i jeres virksomhed med dilemmaspillet
Hør om Erhvervsstyrelsens digitale dataetiske dilemmaspil og vær med til at drøfte dataetiske dilemmaer (hhv. opsamling, bearbejdelse og brug af data) og hør om hvordan jeres virksomhed kan bruge det nye spil.

Afrunding, netværk og tak for i dag

Skip to content