Tilbage til oversigt
Event

Få hjælp til at styrke din virksomhed gennem fokus på dataansvarlighed – Esbjerg (afholdt)

Visualisering af D-mærkets logo. Digital tryghed version

Tuesday d. 15. mar. 2022

08.30 – 11.00

Musikhuset Esbjerg - Havnegade 18 6700 Esbjerg

Arrangementerne afholdes på syv forskellige lokationer og tidspunkter - tilmelding gennem knappen nedenfor

Arbejder jeres virksomhed sikkert og etisk med data? Hør hvordan din virksomhed kan blive styrket ved at arbejde dataansvarligt.

Der er meget fokus på datalæk og hackerangreb i både virksomheder og medier. Men der er også direkte gevinster at hente for de virksomheder, der tager dataansvarlighed alvorligt. Dansk Industri, D-mærket og Erhvervsstyrelsen inviterer sammen med IT-Branchen, IDA, Industriens Fond og Rådet for Digital Sikkerhed til en række arrangementer med fokus på anbefalinger, værktøjer og virksomhedscases, der kan styrke din virksomheds konkurrenceevne.

På dette gratis arrangement får I indspark til, hvordan I kan blive bedre til at beskytte forretning og data, og hvordan I kan udvikle produkter og tjenester dataetisk samt markedsføre jeres virksomhed med afsæt i dataansvarlighed.  

I får en solid indføring i en række værktøjer, der hjælper jeres virksomhed i gang med bedre informationssikkerhed, beskyttelse af personoplysninger og brug af data på en etisk måde. Hør også, hvorfor dataansvarlighed kan styrke din virksomhed og ligefrem give meromsætning og bedre konkurrenceevne.

Målgruppen er små og mellemstore virksomheder, der ønsker inspiration og værktøjer til at tænke datasikkerhed, persondatabeskyttelse og dataetik ind i forretningen. Se programmet for formiddagen nedenfor.

Læs om projektet på Rådet for Digital Sikkerheds hjemmeside: https://www.digitalsikkerhed.dk/ansvarlig-dataanvendelse/


Skip to content