Tilbage til oversigt
Event

Industri 4.0: Fremtidens intelligente industri (afholdt)

Illustration af Industri 4.0, D-mærket.

Monday d. 30. maj 2022

08.30 – 16.30

IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København K

Deltag i konferencen og bliv klogere på, hvordan industri 4.0 har indflydelse på din virksomhed og hverdag, hør andre virksomheders erfaringer og cases samt forskernes og eksperternes bud på fremtiden, og mød måske din nye samarbejdspartner

På sporet Forretningsinnovation ser vi på den fleksibilitet og individualiserede produktion og logistik, som vil fortsætte med at være en betingelse for fremtidens virksomheder. Adgangen til at skabe noget nyt og komme på markedet har aldrig været lettere – men hvordan gør vi så? Dette spørgsmål og mange flere forsøger vi at finde et svar på i oplæggene i sporet Forretningsinnovation.

Mikael Jensen fortæller om D-mærket – verdens første mærkningsordning for digital ansvarlighed og dermed den første af sin art, der forbinder it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse i ét mærke og gør tillid til data til en konkurrencefordel for virksomheder.

Se det fulde program for ‘Industri 4.0: Fremtidens intelligente industri‘.

Hør om D-mærket, hvor direktør Mikael Jensen kommer rundt om D-mærkets 8 kriterier som dækker datasikkerhed, databeskyttelse og dataetik. Bliv klogere på, hvordan virksomheder kan bruge D-mærket som en guide og hvad det kræver af virksomheder at blive tildelt D-mærket.

D-mærket tydeliggør hvilke virksomheder, der udviser digital ansvarlighed og giver dermed både forretningsværdi til virksomhederne, tryghed til forbrugerne og skaber et stærkere digitalt Danmark. D-mærket henvender sig til alle typer virksomheder, der behandler data, herunder også persondata.

Industriens Fond står bag D-mærket i samarbejde med Dansk Industri, Dansk Erhverv, SMVdanmark og Forbrugerrådet Tænk. D-mærket støttes af Erhvervsstyrelsen og er en uafhængig privat organisation.


Skip to content