Tilbage til oversigt
Event

NIS2-konference – bliv klar til de nye krav til cybersikkerhed (afholdt)

Overskrift om NIS2-konference

Wednesday d. 12. apr. 2023

09.00 – 13.00

Industriens Hus H.C. Andersens Boulevard 18 1553 København V

Kom med når DI løfter sløret for et vejledningsunivers, der skal hjælpe DI’s medlemsvirksomheder med at leve op til kravene i direktivet.

DI inviterer til konference om det kommende NIS2-direktiv den 12. april, kl. 09:00-13:00 i Industriens Hus – det vil også være muligt at deltage online.

På konferencen bliver du introduceret til et vejledningsunivers, der indeholder konkret hjælp til din virksomhed med at imødekomme de nye krav. Vejledningsuniverset er relevant for NIS2-omfattede virksomheder, men er også relevant for leverandører til omfattede virksomheder. Direktivet stiller nemlig krav til forsyningskæde- og leverandørsikkerhed, hvilket betyder, at de omfattede virksomheder skal sikre, at deres leverandører, også overholder en række krav til cybersikkerhed.

Desuden vil du på konferencen bl.a. høre Malene Stidsen, programchef for cybersikkerhed hos Industriens Fond, præsentere resultaterne fra et projekt, som i første omgang har kortlagt, hvor mange virksomheder der bliver direkte berørt af at det kommende NIS2-direktiv. Projektets anden fase indledes nu og sætter fokus på danske virksomheders modenhed i forhold til at imødekomme de nye krav til cybersikkerhed. Læs mere om projektets foreløbige resultater her.

Du vil også høre Mikael Jensen, direktør for D-mærket, fortælle hvordan D-mærket skaber værdi og kan bruges som værktøj til at styrke virksomheder og organisationers it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. Hør også, hvordan D-mærket kan bruges til at leve op til NIS2-direktivets krav, og hvordan du kommer i gang med D-mærkets gratis selvevalueringsværktøj. Læs mere om D-mærket og NIS2 her.

Se oplægget fra D-mærkets direktør, Mikael Jensen, her NIS2 konference i DI – YouTube


Processen

1

Registrering

2

Indplacering og kriterier

3

Selvevaluering

4

Anmodning og betaling

5

Tilsyn og kontrol

6

Tildeling af D-mærket


Skip to content