Tilbage til oversigt
Event

Nytårskur om digital ansvarlighed i et kooperativt perspektiv (udskudt)

Digital ansvarlighed i et kooperativt perspektiv, seminar fra D-mærket

Wednesday d. 25. jan. 2023

09.00 – 11.00

Kooperationens Hus, Reventlowsgade 14, 5. Sal, 1651 København V eller online

Deltag i nytårskur onsdag den 25. januar kl. 09.00-11.00, når Kooperationen, Danmarks kooperative arbejdsgiver og interesseorganisation, inviterer til en formiddag med fokus på digital ansvarlighed i et kooperativt perspektiv.

Digitaliseringens indtog på arbejdspladsen og i virksomheders drift er i hastig udvikling og spørgsmål om digital ansvarlighed, cybersikkerhed og håndtering af data bliver stadigt mere aktuelle.

Oplægsholderne vil forholde sig til, hvordan vi sikrer god og ansvarlig brug af digitaliseringsmuligheder som konkurrenceparameter, og samtidig sikrer, at medarbejdere og brugere føler sig trygge og informerede.

Program
  • Analyse & Tal præsenterer analysen ”Cybersikkerhed og konkurrenceevne”
  • Industriens Fond giver introduktion til certificeringer og værktøjer som virksomheder kan bruge mhp. øget cybersikkerhed
  • D-mærket præsenterer konkrete eksempler på et værktøj og certificering for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse
  • Polypoly fortæller om deres datakooperativ som et oplæg om fremtidig digitalisering og kooperativ datakontrol
  • Spørgsmål og diskussion
  • Tak for i dag
Pris og tilmelding

Arrangementet er gratis for medlemmer og koster 100 kr. pr. person for ikke-medlemmer. Det gælder både ved online og fysisk deltagelse. Tilmeldings- og betalingsfristen er den 20. januar 2023.

Hvis du ikke er medlem og er betalende deltager, modtager du efter tilmelding en e-mail med konto- og registreringnummer til indbetaling, som skal benyttes.


Skip to content