Tilbage til oversigt
Event

Q&A-møde for virksomheder i D-mærkets selvevaluering – virksomhedsgruppe I/II oprykket til III (udskudt)

Visualisering af D-mærkets logo. Digital tryghed version

Wednesday d. 21. sept. 2022

10.30 – 11.00

Online

Er din virksomhed i gang med D-mærkets selvevaluering og mangler I nogen at sparre med om processen? Eller savner I et forum, hvor I kan stille spørgsmål samt møde andre virksomheder, der er i proces ligesom din? Så deltag i et af D-mærkets online Q&A-møder i september 2022.

Hvad?

Som noget nyt tilbyder D-mærket i september online Q&A-møder. Dette møde er for virksomhedsgruppe I/II som er oprykket til virksomhedsgruppe III grundet scope.

Her vil virksomheder, der er i gang med D-mærkets selvevaluering få mulighed for at sparre og dele erfaringer med andre virksomheder, samt stille spørgsmål til den af D-mærkets auditører, der faciliterer mødet. Mødet vil tage udgangspunkt i jeres og andre virksomheders spørgsmål.

Hvornår?
  • Onsdag d. 21. september kl. 10:30-11.00, for virksomhedsgruppe I/II som er oprykket til virksomhedsgruppe III grundet scope (udskudt – dato opdateres)

For at sikre relevans for din virksomhed, vil møderne afholdes inddelt i virksomhedsgrupper. Du vil derfor kunne møde og dele erfaringer med virksomheder, der ligner din.

Er du i tvivl om, hvilken gruppe din virksomhed tilhører, kan dette findes i D-mærkets selvevaluering under ‘Organisation’ > ‘Virksomhedsklassificering’.

Hvor?

Møderne foregår online via MS Teams. Det er gratis at deltage.

Tilmelding sker ved at skrive til kontakt@d-maerket.dk og oplyse dato, hvorefter I vil modtage en invitation til mødet.

OBS! Husk at angive datoen for mødet i mailen.


Skip to content