Tilbage til oversigt
Event

Tilmeld dig KJAER DATA’s webinar med D-mærket og hør mere om, hvordan D-mærket kan hjælpe virksomheder med cybersikkerhed (afholdt)

Online møde på computeren mellem flere personer

Thursday d. 22. juni 2023

09.00 – 10.00

Hollufgårds Allé 1 DK-5220 Odense SØ

Tilmeld dig KJAER DATA’s webinar, hvor der blandt andet vil kigges nærmere på D-mærket som arbejdsmetode i forhold til at sikre sin virksomhed bedre og kontinuert mod cyberangreb. På webinaret med KJAER DATA den 22. juni 2023 kl. 09-10.00 vil D-mærket’s chefkonsulent dele sine indsigter om cybersikkerhed i et forretningsmæssigt perspektiv.

Udviklingen af de kriminelles arbejdsmåder gør det nødvendigt at arbejde markant mere struktureret og proaktivt med cybersikkerhed, end vi har været vant til. Men det kan være svært at vide, hvor man skal starte, hvad man skal prioritere og ikke mindst, i hvilken retning man skal arbejde for at sikre, at man kommer alt sit it igennem løbende. I den anledning vil vi kigge på D-mærket som arbejdsmetode i forhold til at sikre it sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse.

Når virksomheden investerer i at beskytte deres digitale aktiver og forretningsprocesser mod hackerangreb, minimeres risikoen for tab og beskadigelse af omdømme. Samtidig demonstrerer virksomheden en høj standard inden for it sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse overfor kunder og partnere med D-mærket, og kan dermed adskille sig fra konkurrenterne og øge konkurrenceevnen.

Men det er ikke alene det fornuftsmæssige perspektiv i at fokusere på it sikkerhed, der giver grundlag for skærpede cybersikkerhedstiltag. Også nye love og bedre praksis stiller krav. I det kommende år vil særligt det nye EU direktiv NIS2 være i fokus hos både de virksomheder, der er direkte omfattet, men også hos de, som er leverandør til NIS2 omfattede virksomheder.

Bjarke Alling – Chefkonsulent i D-mærket, nuværende medlem og tidligere co-formand for Det Nationale Cybersikkerhedsråd, tidligere formand for IT-Branchens IT-sikkerhedsudvalg og tidligere stifter og direktør for cybersikkerhedsfirmaet Liga, vil dele sine indsigter om cybersikkerhed i et forretningsmæssigt perspektiv.


Skip to content