Kom i gang

Opret din virksomhed og kom i gang med D-mærkets gratis selvevalueringsværktøj

For at opnå D-mærket skal virksomheden opfylde en række kriterier, der omhandler krav inden for it-sikkerhed, databeskyttelse og dataetik.

Opret din virksomhed i D-mærkets selvevalueringsværktøj og få tildelt det antal kriterier og krav, som passer til din virksomhed.

For at oprette din virksomhed skal du oplyse CVR-nummer og følgende oplysninger på den, der skal fremgå som D-mærkets kontaktperson og administrator for virksomheden i selvevalueringsværktøjet:

  • Fornavn
  • Efternavn
  • Telefonnummer
  • Email

Du betaler først, når virksomheden går i tilsyn.


D-mærket virksomheder

Hvad kan D-mærket gøre for dig?

Society ikon, 3 huse med transparent baggrund

Et stærkere digitalt Danmark

D-mærket gør digital tillid til et positivt konkurrenceparameter og en dansk styrkeposition. Ved at optimere IT-sikkerheden reduceres risikoen for dataindbrud og cyberangreb, hvilket er essentielt i det moderne digitale landskab.

Virksomhedsbygning visualiseret i figur

Skaber værdi for virksomheden

D-mærket er en enkel og tillidsfuld guide, der gør det nemt for virksomhederne at håndtere data sikkert og ansvarligt og derefter skilte med det. Ved at følge D-mærkets retningslinjer kan virksomheder forbedre deres cybersikkerhedspraksis og mindske risikoen for datalæk.

Consumer icon, mand med streger med transparent baggrund

Skaber digital tillid hos forbrugeren

D-mærket giver forbrugeren tillid til deling og anvendelse af data og til at virksomheder med D-mærket behandler data sikkert og ansvarligt. Det signalerer, at virksomheden er engageret i ansvarlig og sikker datahåndtering.

Skip to content