Tilbage til oversigt
Artikel

Søg 50.000 kr. i tilskud til rådgivning i digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse – genåbner den 13. september 2022

D-mærkets mapping til andre rammeværker og lovgivning

Fredag d. 11. mar. 2022

Opdateret d. 25. april 2022

Brug D-mærkets gratis selvevalueringsværktøj til at få overblik over nødvendige indsatsområder og bliv skarp på, hvad din virksomhed har brug for rådgivning til. Regeringen og Erhvervsstyrelsen opfordrer virksomheder til at forbedre den digitale sikkerhed og ansvarlige dataanvendelse og har derfor afsat en pulje på 50 mio. kr., til at hjælpe SMV’er. Søg rådgivning og få hjælp til at blive D-mærket. Puljen genåbner den 13. september 2022.

Bliv skarp på, hvad din virksomhed har brug for rådgivning til
Hvis din virksomhed vil søge tilskud til rådgivning på op til 50.000 kr. gennem SMV:Digital-puljen, kan du gennemføre en behovsafklaring, ved at anvende D-mærkets gratis selvevalueringsværktøj. Det er en proces, hvor din virksomhed får overblik over sine udfordringer og nødvendige indsatsområder, inden for digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. Skriv til kontakt@d-maerket.dk og oplys kontaktperson, e-mail, virksomhedsnavn og CVR-nummer for blive oprettet.

Bliv klogere på hele processen for at få D-mærket.

Rådgivning til at blive D-mærket
Rådgivning gennem SMV:Digital hjælper din virksomhed, til at få styr på sin digitale sikkerhed og ansvarlige dataanvendelse og blive klar til at ansøge om D-mærket. Rådgivningsforløbet består af en behovsafklaring, hvor D-mærkets selvevalueringsværktøj kan bruges, og en implementeringsfase, hvor virksomheden selv skal spille en aktiv rolle.

Læs også: D-mærkets selvevaluering giver overblik over nødvendige indsatsområder.


Skip to content