Tilbage til oversigt
Event

Webinar for rådgivere: Nyt rådgiverunivers giver målrettede redskaber til at rådgive virksomheder i D-mærket (afholdt)

Visualisering af D-mærkets logo. Digital tryghed version

Thursday d. 29. sept. 2022

09.00 – 10.00

Webinar - MS Teams

Rådgiveruniverset er D-mærkets nye initiativ, der gør det nemmere at bistå virksomheder i processen henimod D-mærket. På webinaret den 29.09.22 kl. 09.00-10.00 bliver du klogere på, hvad rådgiveruniverset indeholder, og hvordan du kan bruge det.

Hvad er det?

D-mærket har udviklet et rådgiverunivers, der skal gøre det nemmere at rådgive i D-mærket. Rådgiveruniverset indeholder redskaber, der kan bruges til at styre og strukturere virksomheders proces henimod tildeling af D-mærket, med udgangspunkt i de behov som rådgiveren afdækker, at virksomheden har i forbindelse med dokumentation af fx politikker, processer, risikostyring.

Hvem er det relevant for?

Webinaret samt rådgiveruniverset er målrettet rådgivere, der allerede rådgiver, eller gerne vil rådgive, virksomheder i D-mærket.

Hvad kan du forvente?

Du får en grundig introduktion til rådgiveruniversets formål, format og redskaber. Universet består blandt andet af skabeloner, vejledninger, salgsmateriale, eksempel på fast track forløb samt øvrige hjælpemidler.

Rådgiveruniverset indeholder i første omgang hjælp til metode og dokumentation, for at leve op til D-mærkets specifikke krav, med henblik på at forberede virksomheder på tilsyn fra D-mærket.

Udover universet offentliggøres også snart en rådgiverportal i D-mærkets selvevalueringsværktøj, hvor du som rådgiver kan have et samlet overblik over dine kunders proces henimod D-mærket.

Læs også: Nyt rådgiverunivers giver målrettede redskaber til at rådgive virksomheder i D-mærket

Deltag i webinaret og bliv klogere på:
  • Baggrund og formål med rådgivningsuniverset
  • Rådgiveruniversets redskaber og materialer
  • Den kommende rådgiverportal i D-mærkets selvevalueringsværktøj
Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til webinaret eller rådgiveruniverset, så tag fat i D-mærkets Auditor & Digital Advisor, Fie Sohn på FSOH@di.dk.

Tilmelding

Oplys navn, virksomhed og mail og tilmeld gennem den røde knap eller til kontakt@d-maerket.dk.

Når du har tilmeldt dig, vil du efterfølgende modtage en MS Teams-mødeindkaldelse.


Kontakt os

Vil du vide mere?

Skriv til os, hvis du vil vide mere om rådgiveruniverset eller hvis du har andre spørgsmål om D-mærket. Vi ser frem til at høre fra dig.


Skip to content